Walk-through VR tour

Neem hier even de virtuele tour door onze locatie

1 Comment

 • Hubertine schreef:

  Ik ben er ff voor gaan zitten om het op om in te laten werken.

  Misschien de namen van de ruimtes erbij zetten?

  Als je uit de ruimtes rond de keuken komt (Hou van je Huis, die hoek) sta je elke keer met je rug naar de ruimtes toe. Handiger is dat je weer met je neus naar de ruimtes staat zodat je op de kamer ernaast kan klikken.

  Wat ik mis is:

  * de vergaderkamer

  * kamer 2 = de lesruimte van VDZ / John

  * kamer 5 = ruimte van de Haagse Hogeschool

  * de nu nog lege yogastudio

  Daarnaast: mis ik dat je ook via de trap naar boven kan

  Als je een ruimte verlaat in de gang boven, sta je elke keer voor het atelier van Danièle… terug in de gang voelt logischer met pijltjes op de deuren dat je naar een volgende ruimte kan

  Het rondje door de keuken, via de workshopruimte naar de gang voelt logisch.

  Misschien een archief aan leggen van de expo’s in 360 graden… we hebben er nu al 2… de gene op de site is de ‘oude’ expo.

  De andere zeker ook bewaren zodat we kunnen laten zien wat er tot nu toe geweest is. Helaas hebben we van de eerdere nog geen 360 graden foto’s maar ik heb er wel foto’s van.

  De doorloop is nog niet soepel. Als de voordeur aan de straat door komt, sta je met je rug naar de lift… iemand van buiten zal niet snel gaan draaien om te zoeken hoe hij/zij door kan naar het volgende. Misschien handig om wat willekeurige mensen ‘van straat’ te trekken en ze de doorloop eens te laten maken. Kijk wat hun reactie erop is….

  Ik heb er niet eerder aan gedacht maar als je 1 loop richting aanhoudt en dan ziet wat je normaal ook zou zien… voelt het logischer… en zie je pijltjes voor je staan die je kan aanklikken…

Leave a Reply

Your email address will not be published.