Meld je je aan als VRIJWILLIGER?

Bij LOOkatie364 is er genoeg te doen. Heb je zin en tijd om ons te komen helpen? Heel graag! We gaan uit van jou talenten en zoeken daar passende werkzaamheden bij. We hebben mensen met talenten en daardoor niet echte vast functieomschrijvingen. Wel zijn er taken waarvoor we mensen zoeken. Maar als jij iets heel anders wilt toevoegen, is dat natuurlijk mogelijk. In overleg maken we er samen een mooie tijd van.

Wat hebben we te bieden? een jonge dynamische omgeving waar heel veel mogelijk is. We gaan uit van eigen initiatief en van je vaardigheden. Je moet zelfstandig kunnen werken. Natuurlijk werken we je in maar we zijn er niet altijd om je te begeleiden.  Je hebt dan ook een hoge mate van vrijheid om je tijd en werkzaamheden zelf in te delen. Hopelijk kunnen we je snel ontmoeten en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meld je hieronder aan en wie weet kunnen we je binnenkort begroeten bij het gezellige vrijwilligersteam op LOOkatie364 en/of bij KunstPost!

Meld je aan als vrijwilliger

Waarmee kan jij ons helpen?

LOOkatie364 is opzoek naar je! Waarmee kan jij ons helpen? We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen met handjes, kennis en advies. Meer weten? klik dit bericht open…

LOOkatie364 zoekt gastvrouw / gastheer, liefst 50+

LOOkatie364 is op zoek naar een gastheer/gastvrouw die het leuk vind om mensen gastvrij te ontvangen en een welkom gevoel te geven. Daar hoort natuurlijk een kopje koffie of thee bij met een koekje…. wil je meer… is dat zeker mogelijk. In overleg is er genoeg te doen.