hou van je huis lookatie364 kunstpost den haag

Hou van je Huis

Bij Hou van je Huis kunt u advies krijgen over duurzame oplossingen in uw woning. Zowel in de winkels als via e-mail. U kunt kleine aanpassingen doorvoeren om uw woning te verduurzamen, of zelfs doorgaan tot een ‘nul-op-de-meter-woning’. Als u eenmaal offertes aanvraagt voor de verbouwing helpen de adviseurs bij het maken van een keuze.

Bezoek 1 van de winkels
In de winkels kunt u terecht voor ideeën om uw woning energiezuiniger te maken, voor vragen over duurzame subsidies, technisch advies en specifieke vragen over uw VvE. In de webwinkel van Hou van je Huis vindt u meer informatie kunt u producten en diensten aanvragen.

Haagse WoonWijzerWinkel
In de WoonWijzerWinkel staan voorbeelden voor alternatieve energiewinning zoals energiepompen, zonneboilers en zonnepanelen. Ook is er informatie over aardgasvrij wonen. De adviseurs van Hou van je Huis en de WoonWijzerWinkel kunnen u praktisch en technisch advies geven. Kijk voor meer informatie over de WoonWijzerWinkel.

LOOkatie364, Het Kleine Loo 364

De winkel is open op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur
Daarnaast gaan wij in november 4 zaterdagen open van 14.00 – 16.00 uur op 9, 16, 23 en 30 november.

Bij de winkels kunt u naar binnen lopen voor advies. logo vve balie lookatie364 kunstpost den haag

Met nul op de meter energiezuinig wonen
Een ‘nul-op-de-meter-woning’ is zelfvoorzienend in energie. Als u uw huis zelfvoorzienend in energie wilt maken, dan zijn er aanpassingen in uw huis nodig. U kunt bijvoorbeeld:

goede gevelisolatie aan de binnen- of buitenkant van uw huis plaatsen
kozijnen met driedubbelglas plaatsen
dak- en vloerisolatie plaatsen
een nieuw verwarmings- en ventilatiesysteem plaatsen
zonnepanelen plaatsen
De adviseurs van Hou van je Huis kunnen u helpen en adviseren. U krijgt een advies dat u inzicht geeft in de besparing, investering, terugverdientijd en financieringsmogelijkheden. Stuur uw aanvraag naar duurzaamwonen@denhaag.nl of bezoek 1 van de winkels.

Met slimme duurzame oplossingen kan uw woning een nul-op-de-meter-woning worden.
Advies over uw offertes
Heeft u een offerte aangevraagd voor het verbeteren van uw woning, maar weet u niet goed wat de technische termen betekenen? Dan kunt u ook terecht bij Hou van je Huis. Kom met uw offertes langs bij 1 van de winkels of stuur de offertes met uw vragen naar duurzaamwonen@denhaag.nl.

Den Haag Aardgasvrij
De gemeente zet zich in voor een aantrekkelijke, groene en gezonde stad. Daarom wil de gemeente dat alle gebouwen (woningen, bedrijfspanden en openbare voorzieningen) in de stad in 2040 aardgasvrij zijn. Lees meer over Den Haag Aardgasvrij.

VvE-Balie
Als u lid bent van een VvE kunt u samen met de andere leden het onderhoud aan de woningen uitvoeren. De VvE-Balie geeft hier advies over.

Als u lid bent van een VvE kunt u terecht bij de VvE-balie voor advies.

Zie ook Duurzaam woningonderhoud