insightcubablog_salsa_dancing-h-300x400

AutumnSchool 2018 is een succes

Succesvolle “Autumn School 2018” op LOOkatie364

Rob van der Meer

De Autumn School Mariahoeve die ook dit jaar in de herfstvakantie plaats had, is “leerzaam” verlopen, voor deelnemers en organisatie. De samenwerking tussen KunstPost en VDZtaal in LOOkatie364 aan Het Kleine Loo leverde een gevarieerd programma op met een aanbod van uiteenlopende workshops verdeeld over drie dagen.

In de workshop Schilderen en Tekenen konden ouder en kind hun krachten bundelen, er werden Calendula zalfjes gemaakt, of oefende je je in het Natuurtekenen.

Het Taalspel van was er om nieuwe woorden te leren, of je begon aan een nieuwe taal: Italiaans voor beginners. Yoga voor Senioren was voor sommigen een regelrechte eye-opener, evenals het leren spinnen bij Vrolijk Werk. Een enkele workshop bleek minder aan te slaan, voor Training voor het Schoolexamen was geen animo. Verschillende workshops konden dienen als start voor een meerdaagse cursus in LOOkatie364.

Een deelnemer zei onbewust dat de Autumn School volgens hem zijn doel bereikt had: “Super!, ik ben eens op een andere manier bezig geweest, heb nieuwe ideeën opgedaan en heb het bovendien gezellig gehad met wijkgenoten die ik helemaal niet kende.”

Nou, daar doe je het voor!