yoga4running lookatie364 kunstpost

Ontmoet LOOkatie364

LOOkatie364 opent op 9 maart a.s. haar deuren en treedt naar buiten. We zijn van 11:00-16:30 uur met tien kramen te vinden in Winkelcentrum Mariahoeve met de organisaties en kunstenaars die in LOOkatie364 huis houden. Ook het gebouw van LOOkatie364 zelf, aan Het Kleine LOO 364 in Den Haag, is geopend.

LOOkatie is gevestigd in het voormalige Stadsdeelkantoor Haagse Hout. Dit gebouw is alleen toegankelijk vanaf de buitenkant van Winkelcentrum Mariahoeve. De voordeur ligt op ca. 25 meter van de hoofdingang van het Winkelcentrum, richting Blokker.

Sinds juni 2017 is LOOkatie364 hier gevestigd. LOOkatie364 is een initiatief van Stichting KunstPost. Het pand biedt, na een  grondige verbouwing, ruimte aan kunstzinnige en maatschappelijke initiatieven. Maar dat er is meer. Ook ‘Hou van je Huis’ heeft hier een plek. Heb je vragen over de energietransitie en het verduurzamen van je huis? Je kunt ervoor terecht in LOOkatie364! En er is veel meer te vinden!

Laat je verrassen door de wisselende exposities, vergaderruimte, zaalruimte, ateliers, Nederlandse taallessen voor anderstaligen, muzieklessen, tekenlessen, yoga, het project voor vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mogelijkheden voor creatieve workshops; ook is het de plek van waaruit de Haagse Hogeschool onderzoek doet in de Mariahoeve en Haagse Hout.

Ons team staat klaar om je te ontvangen. De rode loper ligt uit en de koffie staat klaar! Kom je?